GOSPRINT

GoSprint – Maraton

Cros octombrie 2013
GoPrint Media vă invită la prima ediție a crosului “GoSPrint” ce va avea loc în Parcul Herastrău în data de 13.10.2013. De la mic la mare, haideți să spunem DA unui stil de viață sănătos ! E momentul să lăsăm deoparte grijile, graba, telefoanele mobile, întâlnirile urgente și toate problemele zilnice !
Selection_048

Multumim ca te-ai inscris.
Ne vedem la GoSprint!

Incepând cu ora 08:30, vă așteptăm în Parcul Herăstrău (intrarea Piața Charles de Gaulle) pentru a participa la crosul GoSPrint, eveniment la care poate participa orice persoana cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați formularul de înscriere de mai sus, iar cu declarația pe propria răspundere ca sunteți apți din punct de vedere fizic pentru a depunde efort în cadrul acestui eveniment, trebuie să vă prezentați pe data de 13 octombrie la unul din standurile special amenajate.

Înscrierea și participarea sunt gratuite !

Punctul de plecare este Piața Charles de Gaulle, traseul fiind turul lacului din Parcul Herăstrău, iar sosirea se va face tot în Piața Charles de Gaulle. De-a lungul traseului de 6,2 km vor fi puncte de control si puncte de alimentare cu apă.

Participanții vor primi din partea companiei GoPrint un tricou personalizat, iar din partea sponsorilor și partenerilor premii pentru participare. Alături de tricoul personalizat, echipa GoPrint va înmâna fiecărei persoane participante harta traseului și regulile de conduită și securitate pentru participanți și organizatori.

Programul evenimentului:

08:30 – adunarea participanților și ultimele înscrieri;
10:00 – încălzirea participanților;
10:30 – start probă;
11:00 – 12:20 – sosirea participanților.

  VA ANUNTAM CA ULTIMA ZI DE INSCRIERE ONLINE LA CROSS ESTE VINERI 11.10.2013, ORA 18:00. CEI CARE  DORESC SA PARTICIPE LA EVENIMENT SE MAI POT INSCRIE DUMINICA INCEPAND CU ORA 08:30 LA PUNCTELE SPECIAL AMENAJATE IN PARC!

Susține și tu un stil de viață sănătos ! Sănătate prin mișcare !