noutati

Crosul GoSPrint – Parcul Herăstrău – 13 octombrie 2013

Pentru că promovăm o viaţă sănătoasă alături de sportul de performanţă şi cel de masă, GoPrint Media dă startul primei ediţii a Crosului GoSPrint. Evenimentul va avea loc în data de 13 octombrie 2013, în parcul Herăstrău.

Traseul de 6,2 km va avea Startul în Piaţa Charles de Gaulle, va continua cu turul lacului Herăstrău şi se va finaliza în locul de plecare, Piaţa Charles de Gaulle.

Susţinem sportul de performanţă şi cel de masă pentru că reprezintă o componentă a unei vieţi sănătoase, aşa că haideţi să promovăm acest stil de viaţă sănătos împreună!

Dacă ai între 18 şi 55 de ani şi susţineţi ca şi noi, un stil de viaţă sănătos prin sport, completaţi formularul de înscriere. Tot ce mai rămâne de făcut este să ne vedem pe 13 octombrie, în Parcul Herăstrău, începând cu orele 08:30.

În ziua evenimentului, cei ce doresc să ni se alăture, se mai pot înscrie până la ora 9:30 la unul din standurile special amenajate, completând datele personale şi declaraţia pe propria răspundere.

Partenerii noştri de la Body Sport Fitness Club se vor ocupa de încălzirea participanţilor de la ora 10, iar de la 10:30 se va da startul competiţiei. Participarea este GRATUITĂ!

P.S: Orice ajutor în organizare este binevenit şi răsplătit. Dacă vrei să fii voluntar în cadrul Crosului GoSPrint, exprimă-ţi dorinţa printr-un e-mail la marketing@goprint.ro.

Ne vedem la GoSPrint!

Productia de hartie din 2012

Conform CEPI (Confederația Europeană a Industriilor Hârtiei), producția de hârtie din 2012 a scăzut cu 1,7 procente în 17 state din Uniunea Europeana plus Norvegia.

Închiderea unor fabrici a condus la ajustări ale capacităților de producție, tările membre ajungând să producă cca 92 de milioane de tone de hârtie  și carton în 2012. Totodată închiderea fabricilor de celuloză scade producția de hârtie și înjumătățește exporturile.

Producția de celuloză integrată a scăzut, comparativ cu anul 2011, cu un procent de aproximativ 1%, iar producția de celuloză oferită pe piață a crescut cu maxim 4,5%.

Consumul hârtiei destinate reciclării a scăzut  cu aproximativ 1-1,5%, după cum estimează CEPI și știm cu toții cât de importantă este reciclarea, căci 1 tonă de hârtie reciclată este echivalentă cu pasta produsă de 17 copaci.

Deasemenea, consumul total de hârtie si carton din țările CEPI a scăzut în 2012 cu un procent cuprins între 4 și 5%, comparativ cu anul 2011.

sursa: Print Magazin

Expozitia All Pack a ajuns la editia cu numarul XV

Perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013 va aduce la Romexpo cea de-a XV-a ediţie a Expoziţiei internaţionale pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice All Pack 2013. Firme de renume se vor reuni aici pentru a veni în sprijinul pieţei româneşti, pentru a oferi producătorilor autohtoni utilaje şi tehnici menite să contribuie la creşterea calităţii ambalajelor. citeste mai mult