Crosul GoSPrint – Parcul Herăstrău – 13 octombrie 2013

Crosul GoSPrint – Parcul Herăstrău – 13 octombrie 2013

Pentru că promovăm o viaţă sănătoasă alături de sportul de performanţă şi cel de masă, GoPrint Media dă startul primei ediţii a Crosului GoSPrint. Evenimentul va avea loc în data de 13 octombrie 2013, în parcul Herăstrău.

Traseul de 6,2 km va avea Startul în Piaţa Charles de Gaulle, va continua cu turul lacului Herăstrău şi se va finaliza în locul de plecare, Piaţa Charles de Gaulle.

Susţinem sportul de performanţă şi cel de masă pentru că reprezintă o componentă a unei vieţi sănătoase, aşa că haideţi să promovăm acest stil de viaţă sănătos împreună!

Dacă ai între 18 şi 55 de ani şi susţineţi ca şi noi, un stil de viaţă sănătos prin sport, completaţi formularul de înscriere. Tot ce mai rămâne de făcut este să ne vedem pe 13 octombrie, în Parcul Herăstrău, începând cu orele 08:30.

În ziua evenimentului, cei ce doresc să ni se alăture, se mai pot înscrie până la ora 9:30 la unul din standurile special amenajate, completând datele personale şi declaraţia pe propria răspundere.

Partenerii noştri de la Body Sport Fitness Club se vor ocupa de încălzirea participanţilor de la ora 10, iar de la 10:30 se va da startul competiţiei. Participarea este GRATUITĂ!

P.S: Orice ajutor în organizare este binevenit şi răsplătit. Dacă vrei să fii voluntar în cadrul Crosului GoSPrint, exprimă-ţi dorinţa printr-un e-mail la marketing@goprint.ro.

Ne vedem la GoSPrint!