Despre noi

Despre noi

GoPrint a luat naștere în anul 2005, cu scopul de a oferi soluții de calitate pentru tipărire. Valorile care au stat încă de la început la baza conceptului au fost profesionalismul,  adaptabilitatea,  respectul și integritatea.

Cele patru departamente de producție existente în prezent s-au dezvoltat în 8 ani de activitate, ca răspuns la dezvoltarea tehnologică alertă,  la nevoile din ce în ce mai complexe ale pieței,  în general și ale clienților noștri,  în particular.  Cele patru departamente GoPrint sunt:

Odată cu dezvoltarea administrativă și a paletei de servicii,  compania noastră a achiziționat echipamente de ultimă generație,  cu ajutorul cărora putem să transformăm în realitate orice solicitare,  oricât de inedită ar fi.  Acestea activează separat de echipele de creație și departamentul administrativ, pentru ca ritmul de lucru al niciunuia dintre aceștia să nu fie perturbat,  iar rezultatele să fie întotdeauna de calitate și livrate la timp.

În anul 2009, compania noastră a depus proiectul cu tema “Modernizarea activității și creșterea productivității firmei prin achiziția de utilaje și echipamente performante” SMIS: 15590, în cadrul programului Regio – Programul Operațional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul de intervenție 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor.” Cu ajutorul finanțării nerambursabile obținute și prin contribuție proprie, am reușit să implementăm proiectul și să realizăm această investiție. Modernizarea activității și creșterea productivității firmei depindea de această investiție și de oportunitatea oferită de accesarea fondurilor europene.

În anul 2013, GoPrint a obținut certificatul de înregistrare a mărcii nr. 121430 acordat în temeiul legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice pentru marca goprint.

Evoluția cifrei de afaceri a GoPrint reliefează profesionalismul activităților desfășurate, totodată, succesul companiei este vizibil și prin încrederea pe care ne-o oferă din ce în ce mai mulți clienți care ne solicită serviciile, precum și prin parteneriatele încheiate încă de la înființare.

Misiunea GoPrint constă în capacitatea de a oferi soluții creative, produse și servicii inovatoare, complete și calitative pentru domeniul tipografic. Punem întotdeauna clienții în centrul activităților pe care le desfășurăm, tratăm proiectele și problemele lor cu seriozitate.

Valorile noastre sunt profesionalismul,  adaptabilitatea,  respectul și integritatea. Acestea ne ghidează comportamentul,  atât intern cât și extern,  în relațiile cu clienții și colaboratorii noștri. Ne respectăm partenerii, ne implicăm în fiecare proiect în parte cu aceeași pasiune și nu uităm să le mulțumim că ne-au ales, prin calitatea materialelor finite pe care le livrăm.