Implicare Sociala

Implicare Sociala

Pentru orice companie, o modalitate facilă de a dobândi un plus de valoare este implicarea în proiecte sociale, prin sponsorizarea și implementarea unor parteneriate și strategii cu rezultate măsurabile. Ne dorim permanent să dăm dovadă de responsabilitate, seriozitate și implicare și evidențiem aceste lucruri prin metode vizibile, cantitative, dar și calitative.

Responsabilitatea socială este la fel de importantă ca și succesul în afaceri și o privim ca pe o datorie pe care o avem față de toate părțile implicate în acțiunile pe care le presupune activitatea economică pe care o desfășurăm. În acest fel contribuim la dezvoltarea economică a comunității și dăm dovadă de o practică de afaceri transparentă și responsabilă față de societate și față de clienți, colaboratori și parteneri.

Implicarea socială este unul dintre cele mai importante elemente din politica GoPrint, tocmai de aceea de-a lungul anilor am sponsorizat proiecte precum campionatele de motorcross și programele ce susțin copiii cu nevoi speciale precum autismul, ca de exemplu sponsorizarea Asociatiei pentru recuperarea Copiilor cu Autism din Romania, iar in cursul acestui an avem in derulare proiecte de sponsorizare pentru copiii din orfelinate si azilele de batrani. De asemenea, ne-am angajat să oferim sprijin material diferitelor organizații cu rol educativ  si social. „Asociația Open your Heart” se bucură de sprijinul pe care îl acordăm pentru organizarea evenimentului „Atipic Beauty”, eveniment ce susține persoanele cu dizabilități, mai exact moda pentru persoanele cu dizabilități. Prin intermediul acestuia a fost preluat un concept extrem de iubit în Europa, acest eveniment având rolul de crește încrederea în sine a celor ce au avut neșansa de a ajunge în scaunul cu rotile.

Grija față de mediu este o altă modalitate prin care ne manifestăm responsabilitatea, întrucât utilizăm eficient resursele pentru a reduce cantitatea de deșeuri și poluarea. Deșeurile sunt sortate și reciclate, economisim constant apa și energia electrică. În plus, am implementat standardul de calitate ISO 14001.