Expozitia All Pack a ajuns la editia cu numarul XV

Expozitia All Pack a ajuns la editia cu numarul XV

Perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013 va aduce la Romexpo cea de-a XV-a ediţie a Expoziţiei internaţionale pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice All Pack 2013. Firme de renume se vor reuni aici pentru a veni în sprijinul pieţei româneşti, pentru a oferi producătorilor autohtoni utilaje şi tehnici menite să contribuie la creşterea calităţii ambalajelor. Astfel, companiile specializate în industria de ambalaje şi print vor avea ocazia să dovedească publicului că sunt în pas cu schimbările tehnologice şi că le pot oferi cele mai bune produse la preţuri competitive. Domeniile în care activează companiile participante sunt: producţia de ambalaje, materiale de împachetare, reciclarea ambalajelor, logistica ambalajelor, maşini de împachetat, echipamente pentru etichetare şi marcare, securitate industrială şi protecţia mediului, procesarea împachetării.

Ediţia precedentă a reunit 83 de firme participante, care şi-au desfăşurat spaţiul de expunere pe o suprafaţă de 2400 mp, depăşind astfel cifrele înregistrate la ediţia din 2011. În plus, ediţia 2012 a reprezentat şi o rampă de lansare pentru firmele noi, care au fost la prima expunere. În ceea ce priveşte publicul, cifrele arată că All Pack 2012 s-a bucurat de un număr de 50.000 de vizitatori, număr care se intenţionează să se depăşească la ediţia din acest an.

All Pack 2013 îşi propune să aducă un plus de valoare expoziţiei, ţinând cont de feedback-ul primit la ediţiile anterioare şi îmbunătăţind atât condiţiile de desfăşurare a evenimentului, cât şi activităţile de promovare a acestuia printr-o campanie complexă şi bine targetată. Toate acestea îşi pot vedea rezultatul la Ediţia a XV-a All Pack, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, la Pavilionul A din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo.